Camel
Anotace: :) Pár veršů, co sepsala jsem dávno...
Před pouští doprava,
na ranní špičku,
velbloudí doprava,
na dunách písku.
Kolem oázy ticha,
kde voda není,
vodní vír vodu míchá,
je to jen snění.
Před pouští doprava,
na ranní špičku,
velbloudí doprava,
no tak kličkuj.
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)