Vidíš, Waywarde, já myslel, že nechlastáš z přesvědčení.
A ty nepiješ kvůli tomu, že nemáš prachy. Těžkej život ...
ST
08.02.2009 21:16:00 | Zasr. romantik
Pěkná. Začínám se bát nákupů na tržišti. Člověk nikdy neví, co kupuje :-)
08.02.2009 17:02:00 | xkacerka
ÁÁÁÁ, slyším křik... honem preč!!!!.... na to su velmi choulostivá... hádky a křik... Věřím, že jste si to řekli tak nějak přiměřeně :o)
08.02.2009 10:24:00 | NikitaNikaT.