Hovnocuc
Anotace: Všude kolem vidím poezii - stárnu - blbnu
Jdu takhle městem,
plným vůně fialek,
že by litý kanálek,
zavoněl extramentem?
Již vidím viníka,
zjišťuji s úsměvem,
se vzácným nákladem,
to Tatra pospíchá.
Radost má vrcholí,
když oko zaostří,
slogan, co potěší
VAŠE HOVNO, NAŠE RADOST
Přečteno 638x
Tipy 9
Poslední tipující: Házté, takova, Romana Šamanka Ladyloba, zzlatý, NikitaNikaT., Paulín, 5thelement, Zasr. romantik
Komentáře (5)
Komentujících (5)