Anotace: Inspiroval mě Jaromír Nohavica Ladovskou zimou. Všiměte si, že v Luhačovicích nemají kurvy ale kurni. Jsou to totiž nóbl lázně.
Moc dobrá sranda,má to šťávu nenudí.Měla být ve srandovních-ty se hodně čtou a nezaniknou.
Ať se zasmějí i ostatní.
16.03.2009 20:39:00 | s.e.n
CHÁ CHÁ...TOŠ TO JE NĚCO..PROČ SE TO NEJMENUJE "JAK POČASÍ VYDRBALO SE ŠVIHÁKEM LÁZEŇSKÝM"? nebo.."Těžký úděl lázeňských šviháků?" ..ale je to fakt, toto všecko přežit a ještě se zregenerovat, to je o život, co?...bývalá servírka (před naším letopočtem :-) z Lázní a.s. Luhačovice.Hmmm...i pro mě to tehdy byl trošku záhul :-))))))))))))))))))))) .Mimochodem dobře se tam od nás jezdí na kole, první dám zmrzku u hlavní silnice k nádraží, je nejlepší a hurá na špinavou přehradu. Díky za připomínku.
10.02.2009 21:56:00 | trenérka
Chechtám se tady názvu oplodňovák, protože slovo ploužák nemá tu šťávu... Používám to slovo od mládí a manželka vždycky zařve: "Kolik Ti je?" Myslím však že je velmi přiléhavé, stejně jako když ty krásky držíme za zadek při tanci...***To je jen taková glosa...
10.02.2009 10:23:00 | rybí prdy