neprosáklý nikotýnem
neprolit whiskou či vínem
živ bylinkami jen a kmínem
pod kyslíku skryt baldachýnem
:
snad jednou otrávit mě musí blínem
:-(
Jiří senior
11.02.2009 09:13:00 | j.c.
Své neřesti si hýčkám, i ostatním je přeju, ale ...
Anglicky neumím, co to znamená "Honza Hráč Zvláštní",
že by byl tak dobrý? :-)
10.02.2009 14:23:00 | Zasr. romantik
Mno jo, Vladimír Menšík říkával, že tělo má jít do hrobu zhuntovaný "o)
Já raději dýmčičku, ale hódně svátečně.
10.02.2009 13:46:00 | Iva Borecká
Máš tipec a bez osvěty, od nekuřačky... já vlastně ani nevím, jak cigareta vypadá, tak nemůžu poučovat :o))
10.02.2009 13:31:00 | labuť