Výpověď blázna
Anotace: nevím co dodat...:-))
Moje duše roztěkaná,
je a není ráda sama.
Samota ji tichem tíží,
blízkost lidská hlukem hýří.
Když jdu sama podchodem,
chci vyběhnout honem ven.
Když jdu s lidmi po ulici,
Mám se schovat v popelnici?
Rozpolčená povaha mi na zmatku dodává.
Mám snad zůstat jenom stát?
Své duše si nevšímat?!
Jak jí jenom utéct mám?
Kam se před ní uschovám?
Přečteno 606x
Tipy 2
Poslední tipující: Zdenek, prync
Komentáře (3)
Komentujících (3)