Září
Anotace: Snad mě pánové Hrubín a Svěrák prominou. A vy taky jedno lidové slovo.
Sbírka:
Pod barevným nebem
Září, září
na léto jde stáří...
Zdeněk Svěrák - kolega
Hola, hola
škola volá
František Hrubín - taky kolega
Září
já alias René Vulká - kolega těch předchozích
Přišel k nám z nenadání
měsíc z kterýho má student strach
měsíc smutnej k uzoufání
léto pokryl prach
A tak pane Hrubíne:
Ani mě moc nebere
že ze strniště fouká
co mě ale nasere
že spálená je louka
Moje milá babička
ztrácí úsměv na líci
Co dá nažrat
králíci?!
Přečteno 692x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis, Kubino 2, Kyle, Mbonita, enigman, labuť, Markéta Hl., WAYWARD, jita.1965, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)