Dokážu to někdy jinak ??
Kdo čte někdy mé básně si mohl všimnout toho
že skoro do každé z nich vkládám pivo
Rozhodl jsem se proto udělat báseň bez piva
dokud je má mysl schopná a živá
Sakra!
Už jsem zase použil pivo
dokonce třikrát
nepovedlo se dnes
tak třeba zítra…
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, 5thelement, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)