Pátek 13.
Anotace: Tak tedy k tomu dnešnímu dni, jak já ho vidím ;-)
Probouzejíc se jako vždy
v hromadě lahví a zátek
mrknu na kalendář na zdi
je třináctýho pátek
Pověry jsou mi ukradené
černá kočka je láska má
Dám si pivo a deci zelené
krásný den mi začíná
Z domu vyjdu s radostí
Pro někoho nastal zmatek
Já jsem klidný a bez starostí
Neb pro mne je šťastný každý pátek.
Přečteno 593x
Tipy 9
Poslední tipující: Unyle Pěl, takova, 5thelement, NikitaNikaT., kleopatra.sedma, maranika, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)