Anotace: o tom,jak asi psi slaví sv.Valentýna...
Tip za všechny pejsky, je to roztomilé a pejskové si lásku zaslouží vždycky, i na Valentýna.
14.02.2009 17:41:00 | Kapka
Vítej v našem modrém oceánu!
Přečetl jsem tvoje veršíky našim dvěma pejsátkům (čivavě a anglickému krysaříkovi) a oba po mně skáčou a usmívaj se, jazyky vyplazený - asi se po "psovsku" hihňaj.. a já taky.
Všichni tří ti děkujeme za príma náladu a přejeme hezkého Valentýna! ;-)
14.02.2009 09:20:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč