Lehounká
Létáme ve vínu tam a sem,
setkání s bohem pak zpátky na zem,
vítá nás Satanáš s vidlema v ruce,
píchá nás do zadku silně a prudce.
Asi je na čase zalít to vodkou,
užít si v Egyptě s vášnivou Skotkou,
kam se hrabe moje stará,
palí crack a pes hárá,
za plotem fronta
voříšek, Alík, podej jointa!
Já se na to můžu,
zavolám si Hrůšu,
pujdem na Tři sestry,
výběr piva zde je pestrý!
Komentáře (0)