Anotace: Teď jsem přijela z hor, takže vězte, že mi to jde přímo od srdce (nebo spíš přímo od bolavých nohou)
navštívil jsem Srmžovku
a dal si tam držkovku
jojo, i já měl na lyžařském výcviku běžky a věru, také jsem to neměl jednoduché...
19.02.2009 19:34:00 | abcabcabc
Na lyže a cokoli podobného mi chybí talent,tak jsem si přesně představila stejnou situaci...vtipná básnička,super!
16.02.2009 18:06:00 | 5thelement