Alergikovo jaro
Anotace: Už se to pomaličku blíží... :)))
Sluníčko svítí,
začíná růst kvítí.
Vzduchem létají pyly,
alergici zoufale kvílí.
Mezi nima i já...
Smrkám,slzím,pšíkám,
svědí mě v krku,sotva dýchám...
Přírodou zní můj zoufalej křik:
Kurva,proč zrovna já jsem alergik?!
Přečteno 569x
Tipy 5
Poslední tipující: greapy, Alasea, 5thelement, Rolnička
Komentáře (0)