Bludný jsem
Bludný jsem
Já měl sen,
Že bludný jsem
A tápu!
Já nevím ,kde
Mám tátu
A čí vlastně jsem?
Z čeho vzešel jsem,
Odkud jsem šel ven
To nechápu!
Čert to vem,
Odkud jsem
Mám sváču!
Pak probudím se jen
Z toho světa ven
Já kráču!
Už bludný nejsem!
To byl špatný sen ,
To chápu!
Přečteno 510x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, abcabcabc, gentoo, Mbonita, Maura
Komentáře (3)
Komentujících (3)