Vzpomínka na bowling
Anotace: Opět se nám to povedlo, posuďte
Byl únorový večer
Bowlingu čas
Ku koulím,
Velel dívčí hlas
Vtrhli v hernu
Jak velká voda
Rychle přezout
Vteřin škoda
Koule nehnutě
Do direk lákaj
Prsty střelhbitě
Dovnitř chvátaj
Kuželky vzadu
Vyrovnané v šiku
Očekávaj palbu
V každém mžiku
Letí první střela
Asi něco chtěla
Byla as slepá
Cíl zapomněla
Druhá fičí
Letí chytře
Hráči křičí
Bravo mistře
Šohajci, přeslice
Skotačí divoce
Pusy mlaskaj
Zábrany praskaj
Údy vadnou
Konec se blíží
Hráči po dvou
V hospodu se plíží
Za měsíc zas
Čeká nás
Bowlingu čas
Chtíče to kvas
Přečteno 671x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, Lorraine, Holis, greapy, zlomeny srdce, 5thelement, NikitaNikaT., Paulín, Kubino 2, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)