Urážka umění - ehm! Co je to umění? Kdo o tom rozhoduje? A proč by umění nemohlo obsahovat slova jako PRDEL, HOVNO,SRAČKA a jiná krásná slova našeho nádherného jazyka.
19.02.2009 20:33:00 | petříček
mě se to líbí ... dle mého je poezie jako život ... nelze ho brát pořád jen vážně, stejně živý nevyvázneme, tak ať je aspoň větší pr__l a humor je kořením ...
19.02.2009 20:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba
hi , tohle opravdu neni druh poezie, kteremu fandim, je to mozna pro nekoho vtipne, pro mne je to spis urazka neceho cemu se rika umeni, je fakt, ze si kazdej muze psat co chce, ale otazkou zustava KOLIK lidi ti to oceni, ja jednou z nich nebudu.
19.02.2009 19:54:00 | saddova