je to taková srandovní rýmovačka, asi jsi chtělo jen pobavit.ale vidím, že se tady veronika v rozplývá, ona má totiž ráda ubohost ve verších.)
28.03.2009 09:48:00 | tenflipskáj dysfunkt
achjo, já měla vždycky ruský jedničky z matiky, ale toto mě nemůže pobouřit... :)))
toto je dokonalé jako kružnice
už se nemohu dočkat exponenciální rovnice...
myslím občas také na hyperboly...
s nimiž je tak trapné rýmovat paraboly...
s tím vším jde elipsa ruku v ruce
a když nevíš si rady, přijde vhod
substituce...
a na závěr slavný citát:
"Když si nevíš rady, použij substituci."
Bohumil Kotlík
---
tato věta jest vyryta v mém mozku jako chamurapiho zákoník vytesán tkví v kameni.
27.03.2009 22:22:00 | Já Esther Ruth
:D ...Mě matika teda zrovna moc nebaví :D ....ale tvou formou "vyučování" by se to možná změnilo :D ;)
22.02.2009 20:25:00 | Fiserka