Anotace: Matematika zase trochu jinak :)
No,jenze nekteri nedokazi ani toto ucivo zvladnout,nedokazi si predstavit jak to vubec ma byt,par takovych ve sve tride mam.Matice je pro tebe lepsi protoze poznas snaze kde mas chybu to ano.
20.02.2009 19:50:00 | greapy
TO nechapu, vzdyt matice jsou nejtrivialnejsi ucivo ...Jen hrani si s cislama :P
20.02.2009 18:46:00 | Nergal
Je vidět,že tvá láska k matematice je opravdu veliká:D a píšeš o ní vtipné básničky;)
19.02.2009 23:45:00 | kleopatra.sedma
Je vidět,že tvá láska k matematice je opravdu veliká:D a píšeš o ní vtipné básničky;)
19.02.2009 23:45:00 | kleopatra.sedma