Tak zpívej, nebo...
Anotace: Opět morbidnější..rozhodně nepoukazuje, že bych byla básnické střevo, ale vždy je období dobrého psaní a eh..morbidně lehčího psaní :D:D:D
Jirko tak buď přece chlap,
pojď nám něco zazpívat.
Třeba tu, o tom koni,
co se tmy tak hrozně bojí,
a nebo tu o té myšce,
co uvízla večer v kišce,
nebo třeba o té mouše,
co všechny tak hrozně kouše,
dobrá je i o pakoni,
co se tak rád s každým honí.
Tak si vyber drahý muži,
nebo z tebe stáhnu kůži.
Přečteno 502x
Tipy 8
Poslední tipující: Paulín, Kapka, Lilly Lightová, LucQa, sophia92, Gabi
Komentáře (5)
Komentujících (5)