S pradědem bych si jisto jistě v rajtování na koních velmi dobře rozuměla :o) Ale za miláčka bych nevyměnila. :o) Toť můj názor a zkušenost.
03.03.2009 18:19:00 | NikitaNikaT.
sem tadyyyyyyy íííhaaaa
(ale dost žeru.)
ta moudrost..je past ženského klína..
na mou věru!
Prostě..chtíč..
už praděd dobře věděl..
že nejlepší je užít si to..
a na koni
prchat
pryč .o)
28.02.2009 09:12:00 | Bean
Já to slyšel jinak:
Střež se synku koňského zadku, psího předku a ženského
prostředku.Zkrátka na nás mladé chlapce čeká všude
nebezpečí. :-)
27.02.2009 23:02:00 | ota.pé