Krabové za svítání
Anotace: Jedno takový letní milování
Krab sebou mrská v krabici
Protože šuká pěknou krabyci.
A je to pěkný mořský šoustání,
Kraby to dělají za letního svítání.
A jak se ta krabice tak hýbe,
Při tom pohledu, Krabyce na dobrou věc kýve.
Má svého kraba tolik ráda,
Dala by ho do salátu,
Svého chutného kamaráda.
A tak se Krab už nemrská v krabici.
Leží v krámě, potravinách,
v sekci, Saláty na polici.
Ahoj krabe tak si tě dáme!
Komentáře (0)