Anotace: Tuto básničku jsem kdysi napsala, když mě kamarádka příšerně vyděsila, proto ten námět.
připadám si v naší třídě jako v Matrixu!!! :-D agent X, Jineckopříbramská mafie (Banýk, Sluníčko a Jiříks), Uctíváme Jabora tim směšnym OOO majty jabor a učí nás diktátorka Bohu a pošahaná křesťanka Škody!! Ať žije nejlepčí gymplík v okrese!!(nebudu zmiňovat pozůstatky majtelů psů celé Příbrami před samoobsluhovým Sezameotevřisevchodem do naší školy)
03.03.2009 17:46:00 | Jamesow
Nazvala jsem se agentem X, když jsem to psala. Je to snad nějaký zločin?? ;-)
03.03.2009 14:32:00 | Alasea
:-D hned v anotaci sem si řekla, že strašidlo bude určitě Bára!!! a nespletla sem se!!! :-D :-D
02.03.2009 20:36:00 | Jamesow