Anotace: krátká báseň o nehodách s následným apelem na nezodpovědné masy nepojištěnců. PS:kdo bude mít zájem,toho pojistím...
No já asi na nic:) takže čekám až přijde moje oblíbené: Sportem (a u mě spešl tancem) k trvalé invaliditě:)
10.10.2005 20:42:00 | makretka