Jupí
Mám radost
Mám radost a je mi krásně...
takovou radost, že sladké tu píši básně.
Sladké? Ba, ne jsou o radosti.
Zrovna jsem a myslím, že vždy jsem byla dobrák od kosti.
Odpouštím vám i vrařdu přátelé.
Už proto, že mi je teď vesele.
Jako Sluníčko zářím.
A v duši medový dortíček vařím.
Je mi jedno, že pomluvy jsou všude.
Ze mě vždy veselý blázínek bude.
Jsem tu a za chvíli tam.
Přijď veselý člověče a polibkem tě uvítám.
Ten pocit možná není stálý a napořád.
No ale vím jak ho vyvolat, i když je to neřád.
Nechce a zuby nehty se drží dna duše.
Já mu jen řeknu: Pojď sem." a to náležitě suše.
Nepřijde a teď mluvím hlouposti.
Ale to je jen z mé nekonečné bezedné radosti.
Přečteno 609x
Tipy 7
Poslední tipující: floreciente, sinoraLee, kleopatra.sedma, Iwushak...
Komentáře (3)
Komentujících (3)