Mně manžel taky kupuje kytky, ale podle mě ne dost často, tak já si je přes zimu kupuju taky. Ale kupuju si pokaždý jiný a radši to nepřepočítávám, aby mě ta cena neznervózňovala.
06.03.2009 15:12:00 | Markéta Hl.
Příště kup palmu a máš to vyřešený na celý rok ... tak to dělá ten můj :-)))
06.03.2009 12:53:00 | jita.1965
teda, to tvé ženě docela závidím, to je průměrně jedna kytka co tři dny, když už jsme u toho počítání :-)
06.03.2009 10:01:00 | Norma
Tedy, máš to spočítaný! Ale celé léto nosit květy z luhů a hájů to vynahradí. A je to hezké - báseň a přinášení květin drahé ženě.
06.03.2009 09:08:00 | Kapka