Zatím nic
Anotace: A o co vlastně nakonec jde?
klepu ti na srdce
zas a znova
buším ti na duši
jak na kostelní vrata
buďto mě neslyšíš
že nejsi doma
nebo mě přehlížíš
žes příliš svatá
nevzdám se nevzdám
časem si všimneš
že uvnitř jsem jiný
než vidíš zvenku
třeba se jednou
lásko má chytneš
a necháš mě sáhnout
pod podprsenku
Přečteno 479x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ovádko, Holis, janewe, floreciente, Jana M., WAYWARD, Quigleika, labuť, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)