Anotace: Vůbec nic z toho, co tu vyjmenovávám, jsem si nevymyslel. Spíš naopak. Pár ztrát jsem neuvedl, aby to nebylo moc dlouhé. A básničku jsem napsal proto, aby poezie dostala taky někdy na pr...
...ST! ST!...:-)))...moc jsi mě pobavil, je to skvělý, ještě se směju a jdu číst znova.
11.03.2009 11:49:00 | Kapka
Hlavní je, že jsi neztratil dobré vychování! Já bych do tý anotace prdel klidně napsal!
11.03.2009 02:05:00 | Zasr. romantik
..Tvá žena musí být úžasná..jestli jí toto provádíš-je anděl na zemi-se svatou trpělivostí..:-))
11.03.2009 01:25:00 | Tacca
Tak nejdřív jsem ti chtěla stanovit diagnozu, ale ten konec mě přesvědčil, že to ještě není tak zlé, esté!
11.03.2009 00:25:00 | jita.1965