Poradím se na schůzi
Anotace: UPOZORNĚNÍ: Obsahuje vulgarity. Báseň z jiné doby...
I když jsem již vysrán
má prdel stále páchne hovny
proto pro radu spěchám
naproti do knihovny
V knize plné hoven a sraček
dozvídám se radu
domů rychle spěchám
a napouštím si vanu
Co je mi však platný
v životě mém tento předěl
když po vylezení z vany
na hajzlu jsem znova seděl.
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: Unyle Pěl, Mario de Janiero, abcabcabc, 5thelement, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)