Vánočka
Anotace: ...jak to chodí při pečení vánočky...
Vánočka
Pletem, pletem vánočku,
je to stejně pro kočku,
těsto kyne, mísa malá,
vařečka se polámala.
To co v troubě nespálíme,
raději hned vyhodíme,
neriskujem otravu,
večer dáme oslavu.
Že jsme přeci šikovní,
slavit budem spoustu dní,
nad těstem jsme zvítězili,
a moc toho nezničili,
snad jen pekáč černý je,
ten se stejně nemyje.
Škoda vody na tu špínu,
zažili jsme velkou psinu,
vánočku jsme koupili,
a teď jsme už opilí.
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, kleopatra.sedma, Iwushak...
Komentáře (0)