Vítej na Liter.cz, pěkná a vtipná báseň... ale když tak vzpomenu na některé, řekla bych, že je ze života jak vystřižená :o)
29.03.2009 23:24:00 | NikitaNikaT.
Tož kurňa vítej staříku na Literu, su rád, že su první, kdo tě potěší, hlavně vydrž, tvoř, bojuj, jdi do toho, ty máš na to, je to v tobě, ven stím, je to fajn, uvidíš že vyhraješ :-)))
14.03.2009 22:34:00 | Kars