Létající talíř
Anotace: chovná to kreatura... :-)
na okenní římse v stínu muškátů
dosed malý talíř barvy brokátu
dosed na parapet, vedle mucholapky
z otevřených dveří soukaly se tlapky
tlapka první, tlapka pátá
ufouni jsou pěkná chátra
bez mrknutí oka, rudé květy kradli
pak talíř zavřeli třemi zdrhovadly
na nebeské klenbě zbyla by z nich tečka
nebejt tenhle muškát, umě skrytá léčka
radost bude míti, moje dcera Klárka
dal jsem je s talířem, bydlet do terárka...
Přečteno 545x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Psavec, nejsembásník, boomslang
Komentáře (3)
Komentujících (3)