(ne)slavní rockeři
Anotace: blbost pro pobavení...
jednou takhle v neděli,
celá rodina,
na americké rockery
šli jsme do kina.
lidí jako mušek u koše,
všicni nejspíš spěchají
na Lucky Antoše.
dobrý rocker,dostal jsem fotku s podpisem,
druhou část jsem se fotil s Luckym Annyšem.
zvláštní kino,nemyslíte?
jako by bylo moderováno Luckym Hennyfrittem.
kdo vlastně všichni byli?slavní rockeři?
nebo jen v mé hlavě vymyšlení upíři?
nene,to taky ne.
ale jakto,že jméno mají všichni stejné?
záhady se dějí,lidi jména mnění,
aby jako slavní rockeři jednou byli hrobaři
zřejmě hlouí sou,
že životu vstříc nejdou,
ovšem jejich povahy
zabírají na dámy!
a tak končí slavní neslavní rockeři,
kteří končí stejně vždyck skončí jako
Hrobaři
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, fuu, Barbucha.007
Komentáře (6)
Komentujících (3)