Na to, kolik to je let bych nepředpokládala, že jsi tak přízemní, že básně budeš psát o svých pádech na lyžích a podobně. Ano, rýmuje se to a je to celkem optimistické, úsměvné, jak už se tady píše... ale lidi typu Saifert apod. zrovna nemusím.
22.04.2009 18:00:00 | child.of.saviour
Lyže jsou super :) Já dřív taky často padala,ale časem jsem se to naučila a ty to taky zvládneš,když to nevzdáš ;)
25.03.2009 23:19:00 | kleopatra.sedma