Matice
Anotace: Na soustředění byla jedna přednáška o maticích...
*Matice před přednáškou*
Momentálně přicházejí matice.
Zatím mě to zajímá velice.
Jestli ze zájmu nezbude jen dým,
to nejspíše za chviličku zvím.
Učitel přichází,
mozek odchází.
*Matice po přednášce*
Z lineární rovnice
uděláme matice.
Sčítám je a násobím,
kolik toho ještě zvím?
Jednoduché a zábavné,
ty rovnice proradné.
A ten mozek tu přeci jen zůstal…
Přečteno 453x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Holis, Aurora., Allainila, Lilly Lightová, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)