Co dělají sněhuláci, když se nikdo nedívá
Anotace: Na tohle téma měla být původně povídka, ale to snad nevadí. I tak, myslíte, že se jen nudí?
Když se na ně zrovinka nikdo nedívá,
tak nejradši si sněhuláci
staví lidičky, dokud se nestmívá
a věřte, dají si s tím práci.
Víte, proč je nikdy nikdo nevidí?
Staví panáčky daleko od lidí.
A vždycky, když se sněhuláci brodí tmou,
jeden jako druhý svou postavičku nakopnou.
Přečteno 496x
Tipy 17
Poslední tipující: Zpátky, Mirime, NikitaNikaT., padající do neznáma, Holis, jedam, Kapka, Jamesow, Aurora., kikis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)