Balada o vibrátoru
Anotace: taková hloupost vzniklá jako básnička na přání na daná slova :-)
Tělo měl silné z latexu
pro ženu smutnou bez sexu
nemluvil nekouřil
s pokorou čekal v posteli
než se jí dlaně osmělí
nic nechtěl
vždy bez ohledu na svůj věk
výkonný tichý lék
pak náhle bez ptaní
našla si chlapa na spaní
promluvil nekouřil
uměl to snad
do ucha vzdychal
že jí má rád
došly mu baterky
vytekly v šuplíku
nikdy už žádnou repliku
snažil se
náhražka pro ženu
našla si
chlípného ničemu
v kartonu leží od keksů
vzpomíná
bez světla bez sexu
nemluvil nekouřil
práci měl rád
bylo to málo?
snad
Přečteno 722x
Tipy 31
Poslední tipující: hašlerka, miriaim, Jana M., 5thelement, lampicka, denebrin, Holis, abcabcabc, nejsembásník, carodejka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)