Potkal jsem slečnu na Literu!
Anotace: Liter-spojení lidí!
Potkal jsem slečnu na Literu!
Potkal jsem slečnu na Literu,
no co já všechno neprovedu.
Ta slečna je fajn a kdesi cosi,
na rameni si kočku nosí,
směje se,
život má ráda,
snad mám mě už za kamaráda.
Má kratší možná černé vlasy,
roste a stárne jen do krásy,
rybu jí ráda,
snad má už mě za kamaráda.
Každý den a kažnou hodinu,
ja se z toho snad pominu.
Tři dny ji znám a teď tohle,
travím sni na Pc chvíle dlouhé,
ta slečna se do mě vkráda,
snad mě má za kamaráda.
Kdo by si řek že tohle snad,
může se někdy i mě stát,
že potkám slečnu na Literu,
a že se z toho ne......!
Přečteno 429x
Tipy 9
Poslední tipující: Fog, Radek.oslov.Šafárik, 5thelement, Kapka, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)