zah.rada
Anotace: ... soutěžní a aprílová ... a zkusím ju věnovat pro radost někomu, kdo má moc práce a přesto nezapomene zabrousit do srandovních vždycky, když na liter přijde...
.
dostala jsem jednou radu
v zalepené obálce
ale má to jednu vadu
nevzpomínám na dárce
v mysli byl a už tam není
marně tápu v závitech
od svítání do setmění
že bych měla zase pech?
rada psaná tajným kódem
k ničemu mi neslouží
ta dvě slůvka vprostřed s bodem
z bláta skokem do louží
zase radu všude hledám
co s tím kódem z obálky
a vtom slyším: hlavu nelam!
než odjela do dálky
vzkaz ti psala při svíčičkách
o zalití kytiček
padla kaňka přemaličká
a zahradu zdobil flek
předtím vypla elektrika
více času nebylo
teta na vlak odutíká
tím to celé skončilo
z toho vemte poučení
nehledejte záhady
když problémy zuby cení
zalévejte zahrady!
.
Přečteno 494x
Tipy 54
Poslední tipující: Triffid Kolbe, destovecka, Jana M., Kars, Juraj Hrom, Nergal, Radek.oslov.Šafárik, PetTulak, fab four, shakespeares, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)