Anotace: jak já jí nesnáším,jak moc se jí bojím,jak moc jí nechápu..:D
Taky jsem tuto "matku věd" zbožňoval. Ale to, že "á plus bé, to celé na druhou, rovná se á nadruhou plus dvě ábé plus bé nadruhou" si pamatuju dodnes, neb jsem kvůli tomu kdysi dostal pár facek...:-)
05.04.2009 08:51:00 | abcabcabc
kdyby sme měli zase OVCI to bych byla možná i já trochu kamarád, ale s Bohu??? promiňte mi, že to řeknu, ale však vy víte, že? NASRAT!!! Cože? to je početní chyba ze sedmé třídy! To je příklad pro přijímací zkoušky, vy mi na gymnáziu chcete říct, že by ste se nedostali na střední školu?
04.04.2009 21:20:00 | Jamesow
maličko snad ano..:D ale nevím,nevím..nějak mi to s ní prostě nejde:(
04.04.2009 20:24:00 | Markeťák713