DOSPÍVÁNÍ
Anotace: ...srandovní?...ani bych neřekl.
***
Vytrh´ jsem se matce z ruky
hned jsem dopad´ natvrdo
našel jsem si ňáký kluky
to je život člobrdo
Holky tahám za copánky
dívám se jim na prsa
to jsou ale blbý frky
vždyť tam mají to co já
Jednou pusu pusou nasál
to vám bylo ošklivý
měla sliny všude v ústech
mi se gatě smočily
Tak vám nevím milí zlatí
proč jsem stále pochtíval
kalhoty jsem denně prával
pomalu jsem dospíval
***
Přečteno 546x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Jessi.L, kuskus pruhovaná, 5thelement, Mbonita, jedam, nejsembásník, LucQa, jita.1965, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)