Jaro
Anotace: Jaro co víc dodat
Ve druhým patře
prej že zábradlí natře
stála tam holka
co jí koukám do okna
zábradlí samej rez
ona nahoře bez
řikam si holka
popadni štětku
a vona nečum dědku
bude to asi trvat déle
tak sem si na to vyčistil brejle
konečně přitáhla plechovku s barvou
nechtějte vědět co lítá mi hlavou.
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., 5thelement, labuť, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)