Anotace: nj škola...;)
Jednu chvílu jsem toužila hrát na klavír, či piáno, bo varhany... ale teď už su na to stará a nevím, kdo by mě to učil :o)
25.04.2009 10:09:00 | NikitaNikaT.
...jako bych se viděla , i když před mnoha a mnoha lety.
Tenkrát nebylo icq, ale chodili jsme si hrát na hřišrě nebo do lesíka... ST !
21.04.2009 20:02:00 | Házté