Jarní úklid
Anotace: Takové skromné a poměrně krátké dílko pro všechny, kteří stejně jako já neradi uklízí =D
Kružítko se ztratilo
Tvářenka je v trapu
Pravítka mi utekla
A já to vlastně chápu
Pod postelí leží
Pravá barbie od Matela
Pod polštářem Lego
To jsem ještě neviděla
Uklízení není
To, co tady hledám
Pro mé potěšení
Ruku k dílu nedám
Hadr, koště, kbelík, vodu
Těm moc nevěřím
Mě se žije na pohodu
Já to neřeším
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (3)
Komentujících (3)