Být taťkou?
Anotace: ...pro kamaráda.On vi o co GO!NEVHODNÉ PRO SLABŠÍ NÁTURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopíchel jsem fašisto,
spermie šla na jisto.
Musel jsem si vrznout
a teď budu mrznout.
Já neměl jsem ji mrdat,
protože teď budu chovat.
Proč neposlechl jsem tvé rady,
vždyť nemá ani žádné vnady.
Přesto jsem ji na lavičce bral
a netušil,co se stane dál,
tak vypíchal se kašpárek
a já teď budu tlačit kočárek.
ještě dlouho mohl jsem být lotrem
a teď já vůl budu FOTREM!
Komentáře (1)
Komentujících (1)