Legrácky (část 1)
Anotace: takové blbůstky, které jsem si psal o přestávkách ještě na základní škole
CHROUST
Koupil jsem si lamborghiny,
malou vilu, chrousta, džíny.
Jen malého chrousta
na dvě a půl sousta.
FÍKY
Přijde Ludvík do trafiky,
že chce koupit rum a fíky.
Že dá fíky do rumu.
Měl vždy málo rozumu.
KŠEFT
Přines sebou Sparty,
šel hrát s chlápky karty.
Hodně peněz chtěl tam sbalit,
stihnul se však brzy nalít.
Zpíval songy truchlivé
Líbal Martu na rty
odnesl si HáÍVé!
KARATE
Strejda Vašek po páte
učí v Plzni karate.
Za dva a čtvrt měsíce
bere čtyry tisíce.
Jano
Pasol Jano, pasol koze.
Škoda mu šla do koroze.
Pase Jano, pase krávy.
Měl by si ji nechat spravit.
+ JEDNA ZE SOUČASNOSTI
Dneska mají chřipku ptáci
též BSE se nám vrací.
Kulhavka a slintavka
prásátkům též nechybí.
Snad se sejde zelná hlávka,
až chytnou i něco ryby!
- třeba rybí angínu !
Komentáře (3)
Komentujících (3)