Našel jsem tu dalšího podobného milovníka češtiny, jejího eskamotéra a kaskadéra v zákoutích jejích slov a konstrukcí, jako se jím snažím být sám. Je mi tu s ním na Literu fajn.
31.07.2009 15:27:00 | Špáďa
vzlety-pády-kotrmelce pro lingvisty-smělce-co svázat je umí do kozelce..Věru pěkné...:-)
17.05.2009 00:52:00 | zvířenka
Není to reklama na jeden červenolampičkovej podnik v Pardubicích?Psáno s "c"..Asi ne...tam jsem taky u "Pád" l na...postel... :) Jen jednou a z mladické nerozvážnosti :)
06.05.2009 14:13:00 | Sleepwalker