Legrácky (část 2)
Anotace: Další pokračování mého, celkem pětidílného, seriálu
DOMĚNKA
Myslel jsem si, říkám stručně,
že je volná, chvilku.
Než mi její manžel ručně
vysvětlil mou mýlku.
ALENKA
Čekám, čekám, čekám venku.
Čekám, čekám na Alenku
Čekám, čekám, nedočkám,
příště na ní nepočkám.
McDONALD
Jak jsem vyšel z McDonaldu,
zvracel jsem, však teď už dál du.
ČETBA
Četl jsem si v moudré knize,
že naši zem spolkla krize.
Zkrátka psali složitě,
že náš stát jde do ř***.
SLOVÁCKÁ
Až sa budeš potit v hicu,
lí do sklének slivovicu.
Daj však bacha, Emile,
sú v ní mršky promile.
(Daj však bacha, milý strýcu,
z promil spadneš na palicu)
Komentáře (4)
Komentujících (4)