prkotina
Anotace: ... se omlouvám těm, co čekají něco nebo spíš cokoli jiného ...
.
jsem šťastný kapr na úprku
a jak si tak plavu v parku
najednou ji mám jako z praku
myšlenku na novou parku
tak kapu na práh krámku
a pak v nové parce...
vně parku – uvnitř vinice
vilně se vine silnice
...po způsobu kapřím napřu síly
ploutve a žábry sílíce
v rybníce mi plavávaly sinice
a tu je tak krásně vodoprázdno
a prachuprosto že já - kapr v parce
krok po kroku si pokračuju parkem
překrásný kraj... i čas
a z rybářů tu nemusím mít strach...
v tom prásk!
kaprál tam byl na rybách
.
Přečteno 528x
Tipy 45
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT., Demedalex, hermiona_black, jedam, Nergal, Holis, el viento, Tygropes, Zdeněk Farkaš, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)