Nezkušená
Anotace: proč je sakra tenhle chlívek povinnej?
- Maminko, mami, pojď sem honem,
dívčina, ještě pod zákonem,
zoufale svoji matku volá...
- Je tohle s rumem kokakola?
A tohle knedlík... A tam zelí...
K obědu jsme ho včera měli...
A proč se hýbá ten kousek salámu?
zvedne zrak dítko tázavě na mámu..
- Ten salám hejbe se, moje milá,
protožes nablila na motýla...
epilog:
Takhle to prostě vypadá,
když piclej lehneš si na záda.
Kdo umí aspoň trochu pít,
ví, že se musí uzemnit...
Přečteno 503x
Tipy 10
Poslední tipující: valaki, Kapka, WAYWARD, Mbonita, abcabcabc, Marupiara, Romana Šamanka Ladyloba, kleopatra.sedma, Hazentla
Komentáře (5)
Komentujících (5)