Paní Sylvě
Anotace: Aneb evaluace na Filozofické fakultě UK... Prostě se to všechno za týden NEDÁ sehnat a přečíst a pochopit!
A uviděl jsem velkolepý týden
A ten měl deset dní
A v tom dni vždy desátá je hodina poslední
A hle! Třicetkrát sto minut měl ten den!
A tomu všemu vládl
Na vysokém trůnu z knih
- Zaprášen a v celibátu jako mnich -
Student jenž na hodinu naučit se zvládl
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)